Un bărbat si-a gasit soacra vie dupa 7 ani

Bărbatul sustine că nu a reusit sa se bucure de absenta soacrei timp de 7 ani pana la inmormantarea sotiei. Mai mult, nici sotia acestuia nu a observat absența mamei in ultimi ani de viata.
In timp ce acesta sapa groapa pentru sotia sa a realizat ca principalul dusman din viata disparuse de cativa ani, dar bucuria nu a tinut mult si soacra a iesit la suprafata vie si nevatamata pentru al consola in ultimii ani de viata.
In plus soacrele trebuie tratate de cele mai multe ori cu manusi si o lupata pentru a fi totul in regula mai ales ca ele au mereu ceva de comentat.
Exista insa o metoda simpla de a te confrunta cu problema "soacra"! Astfel, in functie numarul ei de zilele poti sti cum este cel mai bine sa o iei ca sa ai o viata usoara.
Nu este prima dată când un barbat pateste ceva asemanator. Acum doi ani, un barbat a greșit și mai grav, si-a dezgropat cateaua dintr-un parc. A constatat abia după 3 zile că era cateaua lui

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.