Studentii din provincie au inventat frigiderul care absoarbe frigul din camine

Gerul cumplit le dã idei tierilor din camine. Poducerea caldurii artificiale se realizeaza prin absorbtia frigului din spatiul destinat spre incalzire cu ajutorul unui agent cunoscut sub denumirea de joint.
Agentii au proprietatea de a echivala fumul a 20 de tigari normale, iar la temperaturi mari, au puterea de a extrage caldura de la un spatiu cu temperaturi mai reci, cu minus.

Circulatia agentului se produce cu ajutorul unui student (dealer). Acesta pe de o parte aprinde jointul, iar dupa va continua sa aprovizioneze instalatia care va ajunge la fiecare student din camera si ciclul se va repeta.
Cu alte cuvinte, agentul absoarbe frigul, ceea ce inseamna ca in acest proces jointul se afla intr-o stare gazoasa si va transmite caldura mediului inconjurator unde se degaja fumul.

Agentii sunt impartiti in diverse categorii in functie de impactul pe care il au fata de studenti. Cea mai daunatoare clasa este canepa care se incadreaza sub denumirea de marijuana. Urmeaza ​ jointul cu ciuperci halucinogene, acesta fiind considerat mai putin daunator.
Toti bobocii sunt obligati sa aprovizioneze cu agenti studentii din an terminal. Intr-un joint, agentul trebuie sa se afle intr-o cantitate corecta. Cantitatea necesara este scrisa pe eticheta frigiderului, se va mari doza in functie de experienta fiecarui student care necesita o reincalzire. Un joint cu un gramaj mai mic sau mai mare nu va functiona corect.
Pentru imbunatatirea spre o mai buna adaptare la anumite cerinte cum ar fi o ameteala sau o inconstienta redusa, se obtine amestecul a doi sau trei agenti puri. Agentii sunt folositi in tot ceea ce inseamna producerea de caldura artificiala si aer curat in camine din Romania

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.