Stare de alertă la o bancă din Lugoj. Un angajat a confundat o pompă cu o grenadă

Stare de alertă la o bancă din Lugoj. Un agent de pază a sunat la 112 şi a anunţat că în sediul instituției este un obiect suspect. Pirotehniștii au constatat însă că a fost vorba de o alarmă falsă.

Mai multe echipaje de poliție, pirotehniști și pompieri au ajuns la o bancă din centrul orașului Lugoj după ce un agent de pază a dat alarma. Acesta a anunțat autoritățile că a observat un obiect suspect pe un birou. Din primele informații se pare că ar fi vorba de o grenadă, dar informația nu a fost confirmată oficial.
„Noi am fost solicitați la 16.50 pentru o intervenție la un obiect suspect într-o banca. Acum nu e niciun pericol, persoanele au fost evacuate, sunt acolo și o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și echipajul pirotehnic al ISU care trebuie să sosească.

Solicitarea a venit de la un echipaj de poliție, ne-am deplasat la locul intervenției, e un pachet învelit în hârtie care seamănă cu o grenadă, vom vedea când va interveni personalul pirotehnic.

Nu e pericol pentru persoanele din jur, au fost evacuate pe o razî de 300 de metri. Dacă, să spunem că nu e vorba de o alarmă falsă, raza de acțiune a unei grenade poate ajunge la 250-300 metri”, a declarat, în direct la Digi24, Lucian Mihoc, șeful ISU Timiș.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.