Primarii urmaresc cetatenii cu drona

Un primar a găsit o metodă inedită să-i ţină la curent pe localnici cu toate evenimentele din comună. A cumparat o drona cu care face turul localităţii. Îi îndeamnă pe oameni să îşi plătească taxele sau îi anunţă dacă sunt inselati de neveste.
Primarul spune că atunci când este cazul porneste drona si face turul satului. Fie ca trebuie sa trimita un colet sau sa supravegheze un teren edilul foloseste drona.
Îi anunţă pe oameni când vin ajutoarele sociale, când se întrerupe energiei electrice, iar de Ziua Naţională umbla cu steagul Romaniei.
„Ar trebui să parcurg 100 de kilometri ca să anunţ o singură dată pe fiecare uliţă, pe fiecare drum în parte, dar facem şi de două ori pe zi acest anunţ dacă e nevoie,” spune primarul
Primarul a investit 5000 de euro pentru echipamentele electronice. S-a inspirat de la unii colegi de-ai săi de prin alte localităţi.
„Vom anunţa de acum încolo toate problemele pe care vrem să le comunicăm cetăţenilor. Sigur, oamenii sunt dornici de informaţie,”
Localnicii sunt încântaţi de ideea primarului şi ies din casa de fiecare daca cand aud zumzetul dronei.
„Am ieşit afară, ne anunţa să facem curăţenie, e bine, o părere buna, trebuie să ne anunţe,” este părerea unui localnic.
„Da, e un lucru bun, corect , prin asta luăm şi noi la cunoştinţă cu tot ceea ce domnul primar deprinde, ne bucurăm, colaborează cu noi,” spune altul.
Primarul promite că va cumpara o alta drona in campania electorală pentru a putea livra sacose.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.