Pensionarii vor fi afectati de plecarea lui Ponta.

Comisiile de pensie şi sănătate ale Camerei Deputaţilor au adoptat, marţi un amendament al PSD prin care se propune retragerea pensiilor, propunerea urmând să fie dezbătută miercuri în plenul Camerei Deputaţilor.

Retragerea pensiilor se va aplica numai pensionarilor care au beneficiat de majorare pe parcursul ultimilor ani, informează Alianţa Naţională a Sindicatelor Pensionarilor. Amendamentul a fost depus la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 666/2015 privind retragerile pensiilor în sistemul romanesc

"PSD , a venit cu un amendament privind retragerea pensiilor de la 1 decembrie 2015. I-am întrebat pe reprezentanţii ministerelor Muncii şi Finanţelor dacă această măsură este sustenabilă. Ministerul Muncii a spus că susţine amendamentul, iar Ministerul de Finanţe că nu poate susţine acest amendament, pentru că ar crea, probleme electorale in anul 2016.

Deputaţii PNL au cerut un răgaz de o săptămână, în aşa fel încât Ministerul de Finanţe să îşi facă analiza şi să se pună de acord cu Ministerul Munci si ar trebui să spună ce o sa faca cu acesti bani.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.