NASA cere ajutorul unei echipe de cercetatori vasluieni pentru a confirma prezenta rachiului in versanţii craterelor de pe Marte

NASA a anunţat, ieri seară, într-o conferinţă de presă, că fâşiile si cazanele pe care le-au descoperit pe versanţii craterelor de pe Marte au fost "create de fluxuri de rachiu".
Savanţii americani sunt depasiti de situatie si au cerut părerea cercetatorilor vasluieni ca sa verifice calitatea rachiului din scoarta martiana.
Datele transmise de sateliţii operaţi de NASA arată o serie de elemente de relief, care apar pe versanţii marţieni, ce sunt asociate cu cazanele de rachiu din Vaslui. Astfel de cazane ar putea să modifice punctele de îngheţare şi evaporare a alcoolului în atmosfera rarefiată de pe Marte, păstrând alcoolul respectiv în stare lichidă suficient de mult timp pentru ca aceasta să poată să curgă la nivelul scoarţei marţiene.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.