Legea Big Brother a fost adoptata de Parlament. Cetatenii sunt obligati sa instaleze camere de saveghere in fiecare camera.

Legea privind urmarirea cetatenilor in propria locuinta a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce la inceputul lunii a trecut si de Senat.
Este vorba de legea care reglementeaza modul in care autoritatile pot avea acces la momentele intime ale romanilor din toata tara.
Legea prevede ca cetateani romani sa instaleze camere de supraveghere in orice spatiu de locuit, filmarile fiind necesare in cadrul emisiunii Big Brother ce va fi difuzata pe OOTV si filmarile vor fi pastrate mai mult de 3 ani, si anume atunci cand autoritatile fac o notificare in acest sens, datele fiind necesare „in cadrul investigatiilor pentru combaterea divortului”. Chiar si asa, exista o limita: „nu mai mult de cinci ani de la data solicitarii sau, dupa caz, pana la pronuntarea unei hotarari definitive a instantei de judecata.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.