ISU a ÎNCHIS Palatul Victoria după TRAGEDIA de la Colectiv

Că urmare a controalelor efectuate în ultima perioada, astăzi a fost închis Palatul Victoria pentru deficienţe de la normele de apărare împotriva incendiilor, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care a demarat ample controale în întreaga ţară că urmare a tragediei din Club Colectiv.

Este vorba despre Palatul Romaniei, unul din cele mai aglomerate locuri din tara.

După incendiul din Club Colectiv, în care până acum şi-au pierdut viaţă 54 de persoane, autorităţile au luat o serie de măsuri legislative privind autorizarea unităţilor publice şi nu numai, una din acestea fiind posibilitatea închiderii lor de către ISU dacă nu respectă anumite prevederi.

Astfel, la aproape două săptămâni de la tragedia din Colectiv, după o săptămână de verificări, ISU a decis să închidă Palatul Victoria.

"S-a aplicat amendă cuprinsă între 30.000.000-100.000.000 lei şi măsura de creare a unui guvern nou", anunţă ISU.
Guvernul întâmpina mai multe probleme, respectiv: număr insuficient de persoane la sedinte; lipsa sefilor din guvern; număr insuficient de ministri.

În cursul acestei zile s-a pus sigiliu pe uşa principala de acces din Palatul Victoria.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.