Elevii români renunta la educatia sexuala. "Nu mie rusine, stiu mai bine decat tine!"

In Romania nu vorbim doar despre lipsa orelor de educatie sexuala in scoli, ci si despre lipsa comunicarii intre parinti si copii. In multe tari europene, elevii isi pot lua prezervative gratuite chiar din scoli. La noi insa, doar li se vorbeste despre ele. Asadar elevii romani vor sa le predea parintilor ce inseamna educatia sexuala. Tara noastra se afla in fruntea unui top in ceea ce priveste sarcinile nedorite si bolile cu transmitere sexuala in randurile parintilor.
Din cauza parintilor ca nu stiu sa le explice copiiilor ce inseamna educatie sexuala, un grup de copiii din clasa a III a s-au hotarat sa-si invete gratuit parintii ce inseamna sa faci sex si care sunt consecintele.
"Da, mama sunt beata ... educatia sexuala e pentru tine, sexul e pentru mine", "Nu mie rusine, stiu mai bine decat tine", sunt mesaje cu care acesti tineri incearca sa-si convinga parintii sa-i asculte.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.