După apariția știrii despre femeia din județul Vaslui care i-a tăiat un testicul soțului pentru că acesta nu i-a adus nici măcar o floare de 8 Martie, florăriile din județ au rămas goale

După apariția știrii despre femeia din județul Vaslui care i-a tăiat un testicul soțului pentru că acesta nu i-a adus nici măcar o floare de 8 Martie, florăriile din județ au rămas goale. Oamenii au format cozi de câțiva kilometri în așteptarea camioanelor cu flori comandate din Olanda.
-"Nu știu cât face camionul din Olanda, am auzit că e departe, undeva dincolo de Bacău, dar eu de aici nu plec acasă fără flori" a declarat Eunuc Florescu, ținându-se cu mâinile de zona genitală.
-"La noi nu prea se vând flori, așa că am fost luați prin surprindere de așa cerere. Stocul de trei lalele, pe care îl aveam, s-a epuizat imediat. Mai aveam în depozit niște ghiocei, dar p-ăia i-am băgat la cazan când a apărut pe net o rețetă nouă de țuică. Cine se aștepta ca de 8 martie să se cumpere flori?" a declarat, profund uimit, patronul unei florării.
Unii speculanți au profitat de ocazie și vând acum chiloți din tablă, de diferite mărimi. Ei afirmă că aceștia rezistă la lovituri de cuțit, chiar și de topor.
 
 

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.