Crestinii din Romania vor avea propria retea de internet. Accesul va fi restrictionat prin spovedanie.

Crestinii din Romania vor avea in curand posibilitatea de a se conecta la o retea de Internet privata diferita de cea existenta care ii va ajuta sa-si mentina sufletul curat.
Patriarhia a anuntat ca va lansa in curand o retea, care sa le permita credinciosilor sa fie la adapost de pericolele pornografiei sau insultelor impotriva patriarhului.
Oficialii Bisericii au declarat ca aceasta va filtra orice material care “distorsioneaza patriarhul”, dar va permite vizionarea online de filme care sustine Biserica.
Patriarhia are in lucru si un motor de cautare crestin care sa filtreze cautarile ce nu sunt in acord cu preceptele religioase si sa le redicrectioneze. De pilda, cautari ca “sex” sau “demite-l pe daniel” vor afisa rezultatul “Sa nu preacurvesti” respectiv "Accesul la internet va fi restrictionat pana te spovedesti"
In prima faza, reteaua va fi accesibila bisericilor, dar si a punctelor in care se intalnesc tinerii. Autoritatile au promis ca vor sustine inititativa si vor dona cateva milioane de euro.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.