Ce animale vrea ELENA UDREA în celulă

1. Noi acuzații împotriva lui Ion Iliescu după deschiderea dosarului mineriadei. Fostul președinte e bănuit că pe lângă mineri ar fi chemat și hunii, vandalii și ostrogoții.
2. După ce mai mulți oameni s-au plâns că nu înțeleg rostul ceasului Apple, pentru că ei folosesc telefonul ca să afle cât e ceasul, oficialii firmei le-au explicat că noul Apple Watch va fi folosit, în principal, pentru dat telefoane.
3. Ministrul German de Externe a primit din partea oficialilor români o mapă pe coperta căreia Franța era acoperită de drapelul Germaniei. În replică, acesta ar fi declarat: “Ce idee bună!”
4. Un bărbat din Dolj e cercetat de D.N.A. după ce i-ar fi cerut șefului lui bani, în fiecare lună, ca să muncească la firma lui.
5. Elena Udrea a cerut ca șobolanii din celula ei să fie înlocuiți cu nurci. Ea sustineca, în esență și nurcile sînt tot un fel de șobolani, dar mult mai stilate și mai arătoase sub formă de haină de blană.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.