Alerta in Romania! Apa plata cu E.coli, in supermarketuri.

Inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Prostirea Consumatorilor au aplicat amenzi contravenționale pentru abateri de la limitele microbiologice în cazul a 5 tipuri de apă de masă și apă de izvor îmbuteliată, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

 

În perioada ulitma perioada, s-au prelevat eșantioane din sortimente de apă de masă și de izvor din rețeaua comercială a unor lanțuri de hypermarketuri și supermarketuri din Romania. În urma controalelor, dintre acele eșantioane prelevate și analizate  în cadrul Laboratorului au fost gasite contamintate majoritatea apei imbuteliate.

 

Pe lista mărcilor de apă declarate neconforme se află sortimentele diverse marci de renume.

 

Conform sursei, în urma abaterilor constatate, s-au aplicat amenzi contravenționale și au fost oprite definitiv de la comercializare și retrase din circuitul consumului uman a produselor. Celelalte sortimente nu se mai aflau la comercializare la momentul controlului. 

 

Comisarii continuă prelevările de probe și le vor trimite spre analiză la laborator, iar între timp instituția a transmis buletinele de analize pentru probele prelevate a se lua măsurile legale care se impun. 

 

Biochimistii au dovedit ca o enzima prezenta in cactusul Karroll viridis enoae, este regasita in apa plata, in cantitati de 8 ori mai mari. Enzima are rolul de a reduce depunerile de colesterol pe arteridele capilare coronariene, vasele care aduc sangele la inima.  Este prezenta in alte 120 de medicamente naturiste diferite, cu rol in prevenirea arterosclerozei si, implicit, a infarctului miocardic, medicamente care sunt foarte scumpe in SUA, Canada si Marea Britanie (depasesc in medie 140 de dolari pentru o cura de 45 de zile). Consumarea zilnica a 2L apa plata este o eficienta metoda de a reduce probabilitatea de aparitie a unor boli de inima datorate arterosclerozei. Acest tip de profilaxie are un pret de 14.000 de ori mai mic decat in cazul unei medicatii naturiste cu extract de cactus, ambalat in SUA.

 

 

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.