Alcoolul va fi interzis complet în spaţiile publice închise. Legea a apărut în Monitorul Oficial

Legea care interzice complet alcoolul în spaţiile publice a fost publicată în Monitorul Oficial, la doar câteva zile după confirmarea constituţionalităţii acesteia şi promulgarea prin decret prezidenţial. Potrivit documentului,  alcoolul va fi interzis complet în toate spaţiile publice, inclusiv în baruri, discoteci şi restaurante, precum şi la locul de muncă şi în locurile de joacă pentru copii.
Prezenta lege stabileşte unele măsuri privind prevenirea şi combaterea consumului produselor alcoolice, prin interzicerea completă a alcoolului în toate spaţiile publice, la locul de muncă şi în locurile de joacă pentru copii, prin desfăşurarea de campanii de informare şi educare a populaţiei, informarea consumatorilor cu privire la produsele alcoolice pe care urmează să le achiziţioneze, având ca scop protejarea sănătăţii persoanelor , prevenirea răspândirii bauturilor alcoolice în rândul minorilor şi asigurarea unui nivel adecvat al calităţii vieţii populaţiei din România"

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.