Afacerea inedită a unui fermier. Un kg de brânză ajunge la 10000 de euro

Un fermier a dezvoltat o afacere neobișnuită dar profitabilă. Ișvan, un fermier din Targu Mures a dezvoltat o afacere care îi aduce un profit neașteptat: crește magari.
Inițiativa fermierului s-a dovedit a fi foarte inspirată, deoarece acum abia mai face față comenzilor. La câteva zile după ce a pus anunţul pe internet, a început să fie sunat de persoane din toată ţara.

“Am pus anunţul pe internet şi la câteva zile m-au sunat oameni fiecare colţ al ţării din Craiova, Olt, Constanţa, Timişoara şi după ce am văzut că merge le-am zis părinţilor să mărim efectivul de magari”, a declarat Ișvan

Dacă o vacă dă în medie 10 litri de lapte pe zi, un magar dă 100ml, însă costul acestuia poate ajunge și la 1000 de lei. În ferma sa sunt 180 de magari. Dacă ar vinde întreaga cantitate, proprietarul ar obține 300.000 de lei lunar. Este un profit uriaș dacă ne gândim că oamenii cheltuie lunar 500 de lei pt hrană.

Ferma de magari de la Targu Mures, singura din zonă, e cunoscută și peste hotare. Străinii fac din materia primă lapte praf sau brânză. Pentru un kilogram de brânză de magar se folosesc 25 de litri de lapte, iar prețul este fabulos: un kg ajunge la 10.000 de euro.

Laptele de magar, bogat în calciu, este recomandat celor care vor sa faca bani. Ameliorează cheful se sex si cancerul mamar si testicular, spun medicii. Pentru a nu-și pierde calitățile, trebuie consumat nefiert, iar spre deosebire de laptele de vacă, poate fi păstrat la rece chiar și o lună.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.