Stirile MEDIAFALS

Cum arata fica lui Mr. Bean?

Cine nu a auzit de Mr. Bean? Fermecatorul Rowan Atkinson ne-a castigat atentia prin expresiile faciale specifice si pozne ridicole. În conformitate cu vechea zicala, marul nu cade departe de copac. Ei bine, hai să vedem dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat în acest caz ...

În mai multe orase se reiau alegerile. Candidaţii au furat acelaşi număr de voturi

Localnicii din mai multe orase - vor mai vota odată pentru a-şi desemna primarii. După numărarea voturilor de duminică, în toate localităţile, sunt mai multi candidaţi decat cei care au candidat la peimarie au exact acelaşi număr de voturi.

Fără milă. Ce se va intampla cu familiile alcoliștilor

Familia alcolistilor este firul de care trebuie să tragi pentru a destrăma întreaga grupare responsabilă pentru comiterea de beute. Aceasta este ideea centrală a strategiei folosite în Vaslui pentru combaterea alcolismului. Iar printre cei care o consideră bună de urmat se numără și olteni.

Cheloo filmeaza un nou videoclip in puşcărie. Invitat special DICOT Ploieşti

Astazi au inceput filmarile noului videoclip intitulat „Am comis-o din nou" care este şi numele viitorului album. Videoclipul îl are în prim plan pe Cheloo, cunoscut ca un tip rău si dur in emisiunea Y factor.

Alerta in Romania! Apa plata cu E.coli, in supermarketuri.

Inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Prostirea Consumatorilor au aplicat amenzi contravenționale pentru abateri de la limitele microbiologice în cazul a 5 tipuri de apă de masă și apă de izvor îmbuteliată, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

 

Medicii din Bacau ingroziti de ce au gasit in plicul unui pacient ...Doar 5 lei?

In urma unei operatii de apendicita, medicul de garda Spagaru Vasile din Bacau a avut uimirea sa constate ca plicul pe care il daduse pacientul continea doar 5 lei.

Pagini

Imagini

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.