Ponta si Piedone si-au depus dosarele pentru indemnizatia de somaj

Diferenta dintre Ponta si Piedone isi spune cuvantul cand vine vorba angajare. In timp ce persoanele cu master plagiat se asteapta sa primeasca un raspuns pe loc, chiar sa fie angajati, fostii primari sunt familiarizati cu politicile de recrutare si comisoanele primite de la firme si pregatesc din timp valiza. Departe de imbulzeala de anul trecut, bursa locurilor de munca din Bucuresti a debutat azi cu oameni deosebiti, cu increderea ca vor gasi ceea ce cauta.

“Lucrez orice, numai sa-mi gasesc un loc de munca. Nu stiu ce-as vrea sa fac, orice”, spune fostul primar, care se plimba de la stand la stand, fara a sti exact ce cauta. “Am lucrat multi ani ca primar, inspector si tot ce se poate face in piata. De cand mi-am dat demisia din primarie nu mi-am mai gasit altceva, caut de 2 de zile, mi-a bagat si actele pentru somaj”, explica el.

“Nu caut neaparat sa ma angajez acum, dar vreau sa vad care este oferta si cam ce-as putea face legal. La targul de ieri am lasat aproape 50 de CV-uri cu bani in ele asa cum mi-am invatat cunoscutii dar am gasit si joburi care m-au interesat. In afara de presedentie si cateva posturi la europarlamentare, nu vad unde as putea sa-mi mai las CV-ul”, spune Viorel.

Potrivit AJOFeMe cei doi si-au depus dosarul pentru indemnizatie de somaj de 2 zile si participa la cursuri de calificare in meseria de protestatar organizate in Piata Universitatii.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.