Refugiatii vand sau schimba doar cu buletinul locurile primite la caminele studentesti

Se apropie prima zi a anului universitar. Acum ca emotiile examenelor au trecut, studentii au din nou motiv de agitatie. Cei mai norocosi au cumparat locul sau vor primi in zilele urmatoare locuri la camin dar nu toti au nevoie de ele. Unii stau deja cu chirie sau pe la rude asa ca profita de ocazie pentru a face un ban in plus. Fiind trecut de jumatatea lunii septembrie pe Internet au aparut deja de ceva timp numeroase anunturi in care refugiatii cer sau ofera locuri de cazare in caminele universitatilor din Bucuresti.
"Schimb loc de camin Moxa cu statut de refugiat pentru anul universitar 2015-2016 cu buletin valabil in UE sau pasaport".
Potrivit unor surse locurile rezervate pentru refugiati de administratia caminelor sunt ocupate in proportie de 95% asadar crescand si numarul pierderilor de documente la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.