Palinca de pufoaica. Doi bărbaţi au dat lovitura

Doi bărbaţi, au fost premiati pentru palinca de pufoaica. Licoarea obţinută în distileria pe care au deschis-o a fost premiată de vecini.
Fructele româneşti se transformă în tărie odată ce ajung în distilărie dar cei doi prieteni nu folosesc fructele.
Spre deosebire de palinca din pufoaica, combinatie ca asta nici ca exista.
Se ia o pufoaica, se introduce intr-un wc de tara (din ala de curte) si se lasa la inmuiat.
Daca nu reusiti sa vomitati duceti pufoiaca aia incarcata, cu un bat si introduceti-o in cazanu de tuica. Incalziti cazanul pana incepe sa curga palinca.
Pentru ca licoarea să fie de calitate, aveti grija la procesul tehnologic. Acum trei ani, cei doi au investit mai bine de 200 de euro într-o staţie modernă si acum castiga pentru o jumătate de litru de palincă şi 100 de euro.
Totul este atent controlat. Peste pufoaica fermentata nu se adaugă zahăr, ci doar o drojdie selecţionată, ce substituie drojdia naturală. Calitatea palincii produse a fost confirmată de juriile celor mai mari concursuri de profil din din multe tari europene.

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.